Mijn intentie:
Ik word er gelukkig van om in verbinding te zijn met mensen, en hen in die verbinding te laten profiteren van mijn kennis en vaardigheden. Zodat zij in hun groeimodus komen.
Wanneer mensen in hun groeimodus zijn, ervaren zij rust en vrijheid in hun adem, in hun lichaam, hun geest en hun leven.
Ik werk al jaren in de logopedie, als behandelend therapeut en als praktijkhoudster van Logopedie-Ede. Het bleek de laatste jaren dat ik steeds meer mensen in behandeling kreeg die ik niet alleen meer kon helpen met de logopedische behandeltechnieken, gericht op de stoornis. Deze mensen waren juist meer gebaat bij iemand die hen bekeek als een “totaal mens”, in hun systeem.
De uitbreiding van mijn vaardigheden met ademtherapie (Methode Beter Ademen van Marleen van den Hout, Adem- en Ontspanningstherapie Jan van Dixhoorn) en coaching (Effortless Coaching en MEP-practitioner) gaf mij de mogelijkheden om deze mensen beter te helpen. Daarnaast heb ik me ook verdiept in Systemisch-dialogisch werk en Manuele Larynx Facilitatie. Zo kan ik een totaalpakket bieden, voor de totale mens.
Deze ademtherapie in combinatie met coaching is niet meer te vangen binnen de term “logopedie”, zoals die in de (para-)medische wereld gebruikelijk is en door de ziektekostenverzekeraars wordt omschreven. Daarom heb ik voor deze activiteit sinds 2019 een aparte naam: Spirit Adem, Stem & Coaching.

Door zoveel mogelijk mensen in hun groeimodus te zetten, komt de wereld in zijn groeimodus.

Vivian van der Leeuw – van Gorkum